Inbjudan till ny stadsvandring Kvinnokarta Helsingborg

Den tredje stadsvandringen är på Maria Park. Här går vi en vandring runt byggnaderna på S:ta Maria sjukhusområde där mentalsjukhuset en gång var och du får lär känna historien om några av de kvinnor som vårdades där.

Hantverksföreningen har bokat en guidad tur den 20 november klockan 18:00. Vår guide är Maria Grönhave. OBS! Kom i tid.

Vi träffas vid entrén, mellan de två vakttornen, vid S:ta Maria.

Arrangemanget är kostnadsfritt för medlemmar.

Det körs som en studiecirkel och därför ska man lämna personnummer före vandringen. (Lämpligen i samband med anmälan)

Sista anmälningsdag är den 17 november och det är begränsat antal platser.
Anmälan görs till Göran Öxell på telefon: 0708-92 06 02
eller e-post epost@hantverksforeningenhbg.se

Information om GDPR
Hantverkarnas riksorganisation har sammanställt en sida om den nya dataskyddsförordningen GDPR som är lättläst, de har även länkar till filmer från ett GDPR seminarium de arrangerat. Se länk nedan.

Adressändring
Vi vill påminna om att inte glömma bort att adressändra till hantverksföreningen när ni ändrar adress eller e-post. Detta gör ni enkelt genom att skicka de nya uppgifterna till epost@hantverksforeningenhbg.se
Har ni möjlighet så välj gärna att få utskicken via epost istället för vanlig post.

Det har inkommit förfrågan om Hantverksföreningen kan ordna en resa till Skottland. Vår medlem skottlandsexperten Benny Lindström har därför gjort ett förslag om detta. Se dokument om detta.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG