Höstens program

8 Oktober
Tisdag den 8 oktober gör vi ett studiebesök på bostadsrättsföreningen Bovieran i Helsingborg.

Det är en byggnad med ett klimatsystem som gör att utesäsongen förlängs för de boende. Inomhusklimatet i den växthusliknande konstruktionen har klimatet på franska rivieran som förebild.

Vi träffas 17:30 och får en guidad rundvandring bland grönskan och avslutar med en fika. Kostnad för studiebesök och fika 50kr/pers. Ta gärna med en vän.
Adress: Bovieran Mangårdsgatan 68 detta ligger sidan om ICA Gustavslund

Bindande anmälan senast söndag den 6 oktober till Göran Öxell 0708 92 06 02 eller epost@hantverksforeningenhbg.se

Föreningsmöte med gås på menyn samt underhållning.

Solros

Separat inbjudan kommer till ovan nämnda evenemang. Fler aktiviteter kan dyka upp under hösten.

Vänliga hälsningar Styrelsen i Helsingborgs Hantverksförening

Adressändring
Vi vill påminna om att inte glömma bort att adressändra till hantverksföreningen när ni ändrar adress eller e-post. Detta gör ni enkelt genom att skicka de nya uppgifterna till epost@hantverksforeningenhbg.se
Har ni möjlighet så välj gärna att få utskicken via epost istället för vanlig post.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG