Höstens program

27 September klockan 19:00
Hantverksföreningen bjuder in till skaldjursafton fredag 27 september klockan 19:00 Vi dukar upp en buffé med kräftor och räkor med traditionella tillbehör. Efter skaldjuren blir det kaffe och kaka.

Måltidsdryck står ni själva för, mineralvatten eller lättöl till maten ingår i priset.
Baren öppnar klockan 18:00 för tidiga gäster.

Musikunderhållningen står Görans mix för.

Pricka in fredag 27 september i almanackan redan nu!
Priset är subventionerat till 200:-

Önskas avvikande kost t.ex. vegetarisk eller vid eventuella allergier meddela oss detta vid anmälan så ordnar kockarna till något gott.

Bindande anmälan senast söndagen den 22 september till Göran Öxell 0708 92 06 02 eller epost@hantverksforeningenhbg.se

Företagsbesök.

Föreningsmöte med gås på menyn samt underhållning.

Solros

Separat inbjudan kommer till ovan nämnda evenemang. Fler aktiviteter kan dyka upp under hösten.

Vänliga hälsningar Styrelsen i Helsingborgs Hantverksförening

Adressändring
Vi vill påminna om att inte glömma bort att adressändra till hantverksföreningen när ni ändrar adress eller e-post. Detta gör ni enkelt genom att skicka de nya uppgifterna till epost@hantverksforeningenhbg.se
Har ni möjlighet så välj gärna att få utskicken via epost istället för vanlig post.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG