Vårens program är enligt följande

Inbjudan till ny stadsvandring Kvinnokarta Helsingborg
Nu lanseras den andra stadsvandringen, där du får gå i fotspåren på 10 nya historiska helsingborgskvinnor. Här får du möta tio yrkesverksamma kvinnor som jobbat som alltifrån frisör till polis och journalist.

Hantverksföreningen har bokat en guidad tur tisdagen den 15 maj klockan 18:00 OBS! Kom i tid.

Startplats är vid fontänen utanför Stadsbiblioteket i Stadsparken och avslutning i slutet av kullagatan. Vandringen varar i ungefär en och en halv timme och är ca 3 km lång.

Arrangemanget är kostnadsfritt för medlemmar.

Det körs som en studiecirkel och därför ska man lämna sitt personnummer före vandringen (Lämpligen i samband med anmälan)

Sista anmälningsdag är söndagen den 13 maj och det är begränsat antal platser.
Anmälan görs till Göran Öxell på sms/telefon: 0708-92 06 02
eller e-post epost@hantverksforeningenhbg.se

31 maj Årsmöte

Härmed kallas till ordinarie årsmöte torsdag den 31 maj 2018 kl 19:00 på föreningslokalen.

Efter mötet serveras middag bestående av lax med primörer, till middagen ingår ett glas öl, vin eller ramlösa. Efter maten serveras kaffe och kaka. Det subventionerade priset är 150 kronor. Baren är öppen från 18:00.

Dagordning skickas med post/epost till medlemmar.

Det har inkommit förfrågan om Hantverksföreningen kan ordna en resa till Skottland. Vår medlem skottlandsexperten Benny Lindström har därför gjort ett förslag om detta. Se dokument om detta.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG