Vårens program är enligt följande

Ginprovning
Fredag den 20 april kl. 19.00 inbjuder vi medlemmar till ginprovning på Grand Hotel i Helsingborg.

Barmästare Jonas Eriksson kommer att ge oss nya kunskaper om olika möjligheter och smakupplevelser ginet kan ge. Bl.a. har han själv gjort en egen ginvariant som är en smakupplevelse i sig.

Vi kommer att prova 4 olika ginsorter och som tilltugg till detta blir det lokala charkuteriers ost, kvällens marmelad, surdegsbaguette och kapris.

Priset per person för detta är 300 kronor i vilket maten är subventionerad med 50 kronor.

Sista anmälningsdag är tisdagen den 10 april. Bindande anmälan till
Göran Öxell tel: 0708-92 06 02 eller e-post goran@prokonsult.se

Styrelsen i Helsingborgs Hantverksförening

Vårmöte (årsmöte): Preliminärt datum den 17 maj
Information om detta kommer

Det har inkommit förfrågan om Hantverksföreningen kan ordna en resa till Skottland. Vår medlem skottlandsexperten Benny Lindström har därför gjort ett förslag om detta. Se dokument om detta.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG