Kommande aktiviteter


Aktiviteter


2 november
Helsingborgs Hantverksförening bjuder in till föreningsmöte med gåsmiddag 2023-11-02 klockan 18:00 i föreningslokalen på Möllegränden 8

Vi träffas och avnjuter en traditionell trerätters gåsmiddag med svartsoppa/skaldjurssoppa och stekt gås. Vi avslutar middagen med kaffe och skånsk äppelkaka med vaniljsås. Två glas vin, öl eller vatten ingår i priset.

Ta gärna med fru/man/sambo och barn eller nära vän till middagen.

Föreningen subventionerar priset för medlem och till dess fru/man/sambo eller barn till 550 kronor per person. Övriga medbjudna gäster betalar ordinarie pris 750 kronor per person.

Underhållningen för kvällen står Jonas Jonasson för som bjuder på skånska ljud och ord. Det blir historier och musik i en osalig blandning.

Bindande anmälan ska vara inkommen senast den 29 november till Fredrik
sms/tel: 070 635 60 93 eller e-post: epost@hantverksforeningenhbg.se

Betalning via Swish eller kontanter på plats.

Vid anmälan, ange vilken soppa (svartsoppa eller skaldjurssoppa) ni önskar eller om ni önskar vegetariska alternativ eller har några önskemål vid eventuella allergier.


Vänliga hälsningar,
Styrelsen i Helsingborgs Hantverksförening

Under året har boken om hantverksföreningens historia blivit färdigställd och utgiven. Är ni intresserade av boken går den att köpa av Göran Öxell på tel/sms 0708-92 06 02 eller epost goran@prokonsult.se
 

 

 
Adressändring
Vi vill påminna om att inte glömma bort att adressändra till hantverksföreningen när ni ändrar adress eller e-post. Detta gör ni enkelt genom att skicka de nya uppgifterna till epost@hantverksforeningenhbg.se Har ni möjlighet så välj gärna att få utskicken via epost istället för vanlig post.