Korvtillverkning
Torsdagen den 18 oktober klockan 17:00 är Hantverksföreningen inbjuden till Per i Viken för utbildning i hur man gör ”riktig” korv.

Ägaren med personal lär oss allt från början hur vi maler vårt kött, kryddar det, samt hur vi stoppar korvarna.

Den korv vi gör får vi lov att ta med oss hem. Det subventionerade priset för medlemmar är 250 kronor, samt 300 kronor för icke medlem.

Sista anmälningsdag är onsdagen den 10 oktober OBS! Begränsat antal deltagare. Bindande anmälan görs till Göran Öxell på tel/sms 0708-92 06 02
eller epost: epost@hantverksforeningenhbg.se

Adressen är: St:Andreas väg 10
263 57 Höganäs

Ljusstöpning
Den 22 november klockan 16:00 kommer en ljusstöpningskurs att hållas för medlemmar kursen tar ca 5-6 timmar. Fika ingår.

Det subventionerade priset är 200 kr och därefter betalar man 110 kr/kg för de ljus man stöper. Möjlighet finns att göra både "vanliga" ljus och mer avancerade.

Begränsat till 8 deltagare så först till kvarn gäller. Sista anmälningsdag är 7 oktober
bindande anmälan görs till Lina Gamstedt tel/sms 070-203 37 77
eller epost: epost@hantverksforeningenhbg.se

Adress: Ateljé Gunnel
Ryavägen 22
253 41 Vallåkra

Information om matlagarna
Vi har en matlagnings grupp som träffas 8 gånger om året mellan 17:00 - 22:00 i våra lokaler, vid intresse kontakta Göran Öxell.

Information om GDPR
Hantverkarnas riksorganisation har sammanställt en sida om den nya dataskyddsförordningen GDPR som är lättläst, de har även länkar till filmer från ett GDPR seminarium de arrangerat. Se länk nedan.

Adressändring
Vi vill påminna om att inte glömma bort att adressändra till hantverksföreningen när ni ändrar adress eller e-post. Detta gör ni enkelt genom att skicka de nya uppgifterna till epost@hantverksforeningenhbg.se
Har ni möjlighet så välj gärna att få utskicken via epost istället för vanlig post.

Det har inkommit förfrågan om Hantverksföreningen kan ordna en resa till Skottland. Vår medlem skottlandsexperten Benny Lindström har därför gjort ett förslag om detta. Se dokument om detta.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG