Aktiviteter
Trots alla besvärligheter vi upplevt under året med Covid-19 pandemin, så hoppas vi i Hantverksföreningens styrelse att det kommande året blir bättre för alla våra medlemmar.

Det har inte varit många aktiviteter som har kunnat genomföras men vi har försökt hitta alternativa lösningar för de viktigaste arrangemangen.

I dagsläget är det inte möjligt att göra ett program för våren. Vi ber att få återkomma med detta när vi vet hur situationen ser ut 2021.

Adressändring

Vi vill påminna om att inte glömma bort att adressändra till hantverksföreningen när ni ändrar adress eller e-post. Detta gör ni enkelt genom att skicka de nya uppgifterna till epost@hantverksforeningenhbg.se Har ni möjlighet så välj gärna att få utskicken via epost istället för vanlig post.

Helsingborgs Hantverksförening