Höstens program

8 November
Helsingborgs Hantverksförening bjuder in till föreningsmöte med gåsmiddag fredag 2019-11-08 klockan 18:30 i föreningslokalen på Möllegränden 8

Vi kommer att hålla ett kort föreningsmöte före middagen där de enda punkterna är förslag på förändring av paragraferna 11 och 16 i våra stadgar samt en kort lägesinformation om föreningen. Förslag på ändring är bifogat som bilaga.

När mötet är avklarat kommer vi att avnjuta en trerätters gåsmiddag som består av svartsoppa/skaldjurssoppa och stekt gås. Vi avslutar middagen med kaffe och skånsk äppelkaka med vaniljsås. Två glas vin, öl eller vatten ingår i priset. Baren är öppen från 18:00. Ta gärna med sambo/fru/make barn eller nära vän på middagen. Föreningen subventionerar priset för medlemmar till endast 350 kr övriga betalar 500 kr.

Vi har bjudit in Görans Mix som står för musikunderhållningen under kvällen.

Bindande anmälan senast den 3 november till
Fredrik Pålsson sms/tel: 070 635 60 93
eller e-post: epost@hantverksforeningenhbg.se

Vid anmälan ange vilken soppa ni önskar svartsoppa, skaldjurssoppa eller vegetarisk kost.

Styrelsen i Helsingborgs Hantverksförening

Adressändring
Vi vill påminna om att inte glömma bort att adressändra till hantverksföreningen när ni ändrar adress eller e-post. Detta gör ni enkelt genom att skicka de nya uppgifterna till epost@hantverksforeningenhbg.se
Har ni möjlighet så välj gärna att få utskicken via epost istället för vanlig post.

VÄLKOMNA TILL VÅRA ARRANGEMANG